Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18701
Title: Методичний та педагогічний супровід навчання студентів-іноземців першого курсу на кафедрі медичної та біологічної фізики
Authors: Гордієнко, Ніна Олександрівна
Кнігавко, Володимир Гілярийович
Issue Date: 5-Dec-2017
Publisher: Харківський національний медичний університет
Citation: Гордієнко Н. О. Методичний та педагогічний супровід навчання студентів-іноземців першого курсу на кафедрі медичної та біологічної фізики / Н. О. Гордієнко, В. Г. Кнігавко // Сучасні концепції викладання природничих дисциплін в медичних освітніх закладах (біологія, фізика, хімія, педагогіка, психологія) : матеріали X Міжрегіональної науково-методичної інтернет-конференції, Харків, 5–6 грудня 2017 р. — Харків, 2017. — C. 49−51.
Abstract: Підготовка навчальних та методичних посібників є постійною практикою кафедри, що відображає особливості навчальної програми та використовувану методологію викладання. Розробка посібника «Медицинская и биологическая физика. Адаптированный учебник для иностранных русскоязычных студентов», в 2017 році стала частиною більш широкого підходу забезпечення академічного процесу на кафедрі. Зосередивши увагу саме на потребах іноземних студентів, вдалося врахувати, на підставі багаторічного досвіду викладання та роботи, потреби студентів, і, таким чином, полегшити їм доступ до знань.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18701
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра медичної та біологічної фізики і медичної інформатики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.