Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18694
Title: Шляхи подолання труднощів адаптаційних процесів до навчання у іноземних студентів на кафедрі медичної та біологічної фізики і медичної інформатики
Authors: Кнігавко, Володимир Гілярієвич
Зайцева, Ольга Василівна
Бондаренко, Марина Анатоліївна
Пономаренко, Наталя Сергіївна
Батюк, Лілія Василівна
Мещерякова, Оксана Петрівна
Keywords: навчально-виховний процес
іноземні студенти
Issue Date: 5-Dec-2017
Publisher: Харківський національний медичний університет
Citation: Шляхи подолання труднощів адаптаційних процесів до навчання у іноземних студентів на кафедрі медичної та біологічної фізики і медичної інформатики / В. Г. Кнігавко, О. В. Зайцева, М. А. Бондаренко, Н. С. Пономаренко, Л. В. Батюк, О. П. Мещерякова // Сучасні концепції викладання природничих дисциплін в медичних освітніх закладах (біологія, фізика, хімія, педагогіка, психологія) : матеріали X Міжрегіональної науково-методичної інтернет-конференції, Харків, 5–6 грудня 2017 р. — Харків, 2017. — C. 30−32.
Abstract: На кафедрі медичної та біологічної фізики і медичної інформатики іноземні студенти (V факультет – російськомовні, VI, VII факультети – англомовні) за тією ж самою програмою, що і вітчизняні студенти, вивчають дві дисципліни – «Медична та біологічна фізика» на першому курсі та «Медична інформатика» на другому курсі. Тривалий час роботи викладачів з іноземними студентами дав можливість для нашої кафедри накопичити як певний досвід структурованого, послідовного викладання дисциплін відповідно до Європейської кредитної трансферної системи освіти, так і шляхи вирішення труднощів адаптаційних процесів, яких іноземні студенти особливо гостро зазнають у перший рік перебування в новій для них країні.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18694
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра медичної та біологічної фізики і медичної інформатики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.