Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18222
Title: Методи та засоби публічного управління у сфері поводження з твердими побутовими відходами: узагальнення надбань української науки.
Authors: Мельниченко, Олександр Анатолійович
Радькова, Ольга Сергіївна
Keywords: тверді побутові відходи
Issue Date: 2017
Citation: Мельниченко О. А. Методи та засоби публічного управління у сфері поводження з твердими побутовими відходами: узагальнення надбань української науки / О. А. Мельниченко, О. С. Радькова // Вісник Національного університету цивільного захисту України. – 2017. – № 2. – С. 35–43. – (Серія : Державне управління).
Abstract: Узагальнення результатів дисертаційних досліджень і змісту наукових публікацій за даною проблематикою дозволило вдосконалити класифікацію методів публічного управління у сфері поводження з твердими побутовими відходами: – за суб’єктами впливу: органів державного управління, органів місце- вого самоврядування, бізнес-структур, громадських організацій; – за способом впливу: адміністративні, економічні, нормативно-правові, організаційні, соціально-психологічні; – за характером впливу: дисциплінарні, обмежувальні, розпорядчі, стимулюючі. Продовження наукових розвідок за даною проблематикою сприятиме подальшому вдосконаленню результативності публічного управління у сфері поводження з ТПВ.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18222
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методи та засоби публічного управління .pdf293,17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.