Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16945
Title: Сучасні методи навчання інтернів в медичних вузах
Authors: Бурлака, Віктор Володимирович
Keywords: ХНМУ
Issue Date: 11-Apr-2017
Publisher: ХНМУ
Citation: Бурлака В. В. Сучасні методи навчання інтернів в медичних вузах / О. В. Гопцій, Г. Ю. Панченко, В. В. Бурлака // Сучасний стан та перспективи підготовки лікарів-інтернів у ХНМУ : матеріали 43 науково-методичної конференції, присвяченої 50-річчю започаткування інтернатури в ХНМУ, Харків, 11 квітня 2017 року / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2017. – С. 26–27.
Abstract: Надання якісної медичної допомоги населенню, серед іншого забезпечує наявність достатньої кількості висококваліфікованих кадрів. Зміни в вищій меди-чній освіті, інтеграція її в європейський освітній простір вимагає нових підходів до підготовки лікаря на післядипломному етапі. Актуальною також стає необхід-ність якісно нової організації співпраці між ВНЗ та структурними підрозділами з охорони здоров’я щодо здійснення цільової підготовки, а саме підвищення квалі-фікації лікарів та спеціалізації, для потреб практичної охорони здоров’я за раху-нок коштів місцевих бюджетів, відомчої та приватної медицини.
Description: Лікарі-інтерни сьогодні - це професіонали завтра, від яких буде залежатиз-доров’я нації, розвиток системи охорони здоров'я. Використання в педагогічному процесі інноваційних технологій дозволить нам сформувати майбутнього лікаря, здатного до вирішення найскладніших проблем в реаліях сучасної дійсності.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16945
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра травматології та ортопедії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підготовка лікарів-інтернів_Зб 2017.pdf151,3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.