Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБабак, Олег Якович-
dc.contributor.authorФадєєнко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorФролов, В.М.-
dc.contributor.authorКруглова, О.В.-
dc.date.accessioned2012-11-22T07:52:49Z-
dc.date.available2012-11-22T07:52:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПатогенетичне обґрунтування використання метаболічно активних засобів при неалкогольній жировій хворобі печінки, поєднаній із хронічним некалькульозним холециститом / О. Я. Бабак, Г. Д. Фадєєнко, В. М. Фролов, О. В. Круглова // Український терапевтичний журнал. – 2012. – № 1. – С. 6–13.uk_UK
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1676-
dc.description.abstractУ хворих з коморбідною патологією у вигляді неалкогольної жирової хвороби печінки в поєднанні з хронічним некалькульозним холециститом,при загостренні хронічного запального процесу в жовчному міхурі спостерігалось підвищення концетрації С-реактивного білка в крові та дисбаланс показників системи глутатіону. Включення в лікувальний комплекс метаболічно активного препарату глутаргіну сприяло поряд з прискоренням досягнення клініко-біохімічної ремісії також нормалізації рівня С-реактивного білка в крові та показників системи глутатіону.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectнеалкогольна жирова хвороба печінкиuk_UK
dc.subjectхронічний некалькульозний холециститuk_UK
dc.subjectС-реактивний білокuk_UK
dc.subjectредокс-система глутатіонуuk_UK
dc.subjectГлутаргін (L-аргініну L-глутамін)uk_UK
dc.titleПатогенетичне обґрунтування використання метаболічно активних засобів при неалкогольній жировій хворобі печінки, поєднаній із хронічним некалькульозним холециститомuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Babak YTZ_1_2012.pdf109,02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.