Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16496
Title: Використання інноваційних ВЕБ-технологій на кафедрі внутрішньої медицини №3 в безперервній підготовці лікарів-інтернів
Authors: Журавльова, Лариса Володимирівна
Лопіна, Наталія Андріївна
Лахно, Ольга Вікторівна
Цівенко, Оксана Іванівна
Keywords: медична освіта
веб-технології
Issue Date: 2017
Citation: Журавльова Л. В. Використання інноваційних ВЕБ-технологій на кафедрі внутрішньої медицини №3 в безперервній підготовці лікарів-інтернів /Л. В. Журавльова, Н. А. Лопіна, О. В. Лахно, О. І. Цівенко // Сучасний стан та перспективи підготовки лікарів-інтернів у Харківському національному медичному університеті : матеріали 43-ї науково-методичної конференції, присвяченої 50-річчю започаткування інтернатури в Харківському національному медичному університеті, Харків, 11 квітня 2017 р. / ред. кол. : В. Д. Марковський, В. В. В’юн, Л. В. Фоміна [та ін.] ; ХНМУ. – Харків, 2017. – С. 40–42.
Abstract: Постійне підвищення кваліфікації, збереження конкурентоспроможності в сучасній медичній освіті, сьогодні, багато в чому реалізується завдяки інноваційним веб-технологіям. Упровадження в освітній процес інформаційно-освітніх технологій сприяє безперервному підвищенню кваліфікації лікаря фактично на робочому місці, без відриву від основної діяльності, що складає основу проблемної, практично-орієнтованої підготовки лікарів-інтернів, спрямованої на покращення теоретичних і практичних навичок і сприяє поглибленню знань за обраною спеціальністю, обміну досвідом між колегами. Мета. Удосконалити навчання лікарів-інтернів на кафедрі внутрішньої медицини №3 Харківського національного медичного університету за допомогою використання сучасних інформаційно-освітніх веб-технологій у навчальному процесі у поєднанні з традиційними формами.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16496
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ .pdf365,69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.