Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15306
Назва: Якість відновлення серцево-судинної системи після фізичного навантаження в осіб з артеріальною гіпотонією
Автори: Дяченко, Д.А.
Пандікідіс, Н.І.
Ісаєва, І.М.
Кармазіна, І.С.
Теми: серцево-судинна система
артеріальна гіпотонія
Дата публікації: січ-2015
Видавництво: Харківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Дяченко Д. А. Якість відновлення серцево-судинної системи після фізичного навантаження в осіб з артеріальною гіпотонією / Д. А. Дяченко // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 20 січня 2016 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2016. – С. 19–20.
Короткий огляд (реферат): Обстежено 128 осіб молодого віку з артеріальною гіпотонією, серед яких 78 осіб з артеріальною гіпотонією та 50 осіб контрольної групи. З метою вивчення якості відновлювальних процесів на основі аналізу вегетативного забезпечення фізичної діяльності проводили велоергометрію з індивідуальною максимальною тривалістю, одразу після фізичного навантаження визначали ЧСС та визначали пульсову суму відновлення (ПСВ), яка являє собою різницю між кількістю серцевих скорочень за період відновлення (СЗ) та за такий же відрізок часу у вихідному стані (СІ). Фізичну працездатність оцінювали за тривалістю фізичного навантаження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15306
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Med3T_Diachenko.pdf121,48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.