Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15300
Назва: | Патогенні властивості їстівних грибів? |
Автори: | Саркіс-Іванова, Владислава Вадимівна Дзюба, Вікторія Сергіївна |
Теми: | істівні гриби отруєння |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | KhNMU |
Бібліографічний опис: | Саркіс-Іванова В. В. Патогенні властивості їстівних грибів? / В. В. Саркіс-Іванова, В. С. Дзюба // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 19 січня 2016 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2016. – С. 393–394. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність дослідження обумовлена виявленням отруйних властивостей істівних грибів. В останні роки в їстівних грибах дослідниками відзначена висока концентрація пестицидів, важких металів, радіоактивних речовин, при потраплянні яких в організм людини розвивається отруєння. Таким чином, в зонах, що зазнали впливу хімічних речовин, їстівні гриби набувають токсичності і стають небезпечним для людини харчовим продуктом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15300 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саркіс-Іванова В.В..doc | 33,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.