Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15300
Назва: Патогенні властивості їстівних грибів?
Автори: Саркіс-Іванова, Владислава Вадимівна
Дзюба, Вікторія Сергіївна
Теми: істівні гриби
отруєння
Дата публікації: 2016
Видавництво: KhNMU
Бібліографічний опис: Саркіс-Іванова В. В. Патогенні властивості їстівних грибів? / В. В. Саркіс-Іванова, В. С. Дзюба // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 19 січня 2016 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2016. – С. 393–394.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження обумовлена виявленням отруйних властивостей істівних грибів. В останні роки в їстівних грибах дослідниками відзначена висока концентрація пестицидів, важких металів, радіоактивних речовин, при потраплянні яких в організм людини розвивається отруєння. Таким чином, в зонах, що зазнали впливу хімічних речовин, їстівні гриби набувають токсичності і стають небезпечним для людини харчовим продуктом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15300
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Саркіс-Іванова В.В..doc33,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.