Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/14727
Назва: Гистологические особенности и гормональные изменения яичников в эксперименте при использовании в пищу генетически модифицированной сои
Автори: Кузьмина, Ирина Юрьевна
Сафаргалина-Корнилова, Надежда Асхатовна
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Кузьмина И. Ю. Гистологические особенности и гормональные изменения яичников в эксперименте при использовании в пищу генетически модифицированной сои / И. Ю. Кузьмина, Н. А. Сафаргалина-Корнилова // Здоровье и питание : сборник научных работ форума, Москва, ноябрь, 2016. – № 4. – С. 57–58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/14727
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра загальної та клінічної патофізіології імені Д.О. Альперна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тез-1Кузьмина.docx16,34 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.