Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13801
Title: Особливості діяльності Обласного клінічного центру урології і нефрології ім. В. І. Шаповала в умовах ситуації в східних регіонах України
Authors: Лісовий, Володимир Миколайович
Демченко, Владислав Миколайович
Дубінін, Микола Сергійович
Омельяненко, Ганна Леонідівна
Keywords: ОКЦУН ім. В. І. Шаповала
організація медичної допомоги
надання медичної допомоги
високоспеціалізована медична допомога
Issue Date: 26-May-2016
Citation: Лісовий В. М. Особливості діяльності Обласного клінічного центру урології і нефрології ім. В. І. Шаповала в умовах ситуації в східних регіонах України / В. М. Лісовий, В. М. Демченко, М. С. Дубінін, Г. Л. Омеляненко // Урология, андрология, нефрология – 2016 : материалы научно-практической конференции / под ред. В. Н. Лесового, И. М. Антоняна [и др.]. – Харьков, 2016. – С. 318–319.
Abstract: Ситуація на Сході країни суттєво вплинула на діяльність КЗОЗ «ОКЦУН ім. В. І. Шаповала». Зростання числа звернень за медичною допомогою мешканців Луганської та Донецької областей підвищило навантаження на всі підрозділи Центру. Стан здоров’я зазначеної групи пацієнтів загалом був важчим та потребував значних ресурсів, що проявилося у великій питомій вазі госпіталізованих за ургентними показаннями, більш тривалих термінах лікування, високій хірургічній активності, високому показнику летальності. Серед оперативних втручань, проведених мешканцям Луганської та Донецької областей, значну частину становили малоінвазивні та інші високотехнологічні методи лікування, Проведений аналіз свідчить про доступність та високий рівень якості високоспеціалізованої медичної допомоги мешканцям Луганської та Донецької областей, яка надається в Обласному клінічному центрі урології і нефрології ім. В. І. Шаповала.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13801
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра урології, нефрології та андрології імені професора А.Г. Подрєза

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.01. Деятельность ОКЦУН.pdf263,35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.