Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13722
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорбач, Татьяна Викторовна-
dc.contributor.authorГубина-Вакулик, Галина Ивановна-
dc.contributor.authorДенисенко, Светлана Андреевна-
dc.date.accessioned2016-09-06T08:21:55Z-
dc.date.available2016-09-06T08:21:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГорбач Т. В. Влияние генномодифицированной сои в рационе питания белых крыс на метаболизм и гистологию печени и почек у родителей и потомков / Т. В. Горбач, Г. И. Губина-Вакулик, С. А. Денисенко // Проблемы старения и долголетия. – 2016. – Т. 25, № 1. – С. 80–86.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13722-
dc.description.abstractВивчено вплив тривалоrо використання в рацiонi експери­ментальних тварин генномодифiкованоi сої на метаболiчнi показники та морфофункцiональний стан печiнки i нирок у щурiв-матерiв та їх нащадкiв. Результати дослiдження свiд­чать про появу пошкоджень печiнки і нирок з виходом в прискорене старiння цих орrанiв i орrанiзму в цiлому.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectгенномодифицированная сояru_RU
dc.subjectкрысыru_RU
dc.subjectпеченьru_RU
dc.subjectпочкиru_RU
dc.subjectметаболизмru_RU
dc.subjectгистологияru_RU
dc.titleВлияние генномодифицированной сои в рационе питания белых крыс на метаболизм и гистологию печени и почек у родителей и потомковru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.