Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13593
Title: Особливості адаптації студентів-медиків до навчання у вузі
Authors: Малишко, А.
Пандікідіс, Н.І.
Keywords: адаптація
студенти-медики
навчання
стрес
Issue Date: 18-May-2016
Publisher: Харківський Національний Медичний Університет
Citation: Малишко А. Особливості адаптації студентів-медиків до навчання у вузі / А. Малишко, Н. І. Пандікідіс // Фізіологія медицині, фармації та педагогіці: «Актуальні проблеми та сучасні досягнення» : тези доповідей ІII Всеукраїнської студентської наукової конференції з фізіології з міжнародною участю, Харків, 18 травня 2016 р. – Харків, 2016. – С. 90.
Abstract: Для проведення даного дослідження використали метод анкетування. В дослідженні прийняло участь 50 юнаків та 50 дівчат I та II курсів медичного університету. Основним видом діяльності студента є учбовий процес. По даним наших опитувань на підготовку до занять студенти початкових курсів витрачали від 3 до 5 годин. Таким чином, разом з аудиторною роботою (8год.) навчальна діяльність займала 11 – 13 годин на добу. Тривалість сну у студентів-медиків перших курсів була недостатньою – близько 6 годин на добу.
Description: Таким чином, адаптація до нових умов життєдіяльності у студентів-медиків пов’язана зі значною ціною. Набування професійних знань та навичок супроводжується виснаженням резервів імунної системи, як одного з проявів дезадаптації. У зв’язку з цим організація учбового процессу потребує вдосконалення.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13593
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тезисы Кафедра Физиологии 50.pdf477,45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.