Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Title: Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію
Authors: Юрченко, Олег Іванович
Бакланова, Лариса Володимирівна
Каліненко, Ольга Сергіївна
Бакланов, Олександр Миколайович
Issue Date: 25-Apr-2016
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Пат. на корисну модель 106187 Україна, МПК G01N 31/00. Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію / О. І. Юрченко, Л. В. Бакланова, О. С. Каліненко, О. М. Бакланов (UA). - № u 2015 07918 ; Заявл. 10.08.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Abstract: Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення свинцю та кадмію, що включає обвуглювання на електроплитці з інтенсифікацією ІЧ опроміненням та наступну обробку обвуглених проб харчових продуктів парами газоподібних окиснювачів – хлору або оксидів азоту, який відрізняється тим, що обробку обвуглених проб харчових продуктів парами окиснювачів ведуть при температурі 60 – 70 оС з інтенсифікацією ультразвуком частотою 2,5 – 4,0 МГц, інтенсивністю 8,5 – 12,0 Вт/см2 до появи золи білого або біло-сірого кольору.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент ХНМУ.doc203 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.