Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13237
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесова, О.О.-
dc.date.accessioned2016-06-23T09:18:02Z-
dc.date.available2016-06-23T09:18:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКолесова О. О. Дослідження властивостей і якості меду Харківської області, як продукту раціонального харчування людини [Електроний ресурс] : доповідь-презентація на ІV регіональній Олімпіаді з біології на всеукраїнському рівні серед студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, Харків, 3 червня 2016 р. : [презентація PowerPoint] / О. О. Колесова ; ХНМУ. – Електроні дані (22 слайди). – Харків, 2016.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13237-
dc.language.isouk-
dc.subjectякість медуru_RU
dc.subjectособливості метаболізму медуru_RU
dc.titleДослідження властивостей і якості меду Харківської області, як продукту раціонального харчування людиниru_RU
dc.typePresentation-
Appears in Collections:Творчі роботи учасників регіональних олімпіад з біології серед студентів медичних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5 ХМК 1.ppt7,29 MBMicrosoft PowerpointView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.