Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13151
Назва: Microenvironmental determinants of the diet
Автори: Pomohaibo, Kateryna
Homich, Mihail
Теми: diet
food rations
eating habits
Дата публікації: 16-бер-2016
Бібліографічний опис: Pomogaybo E. G. Microenvironmental determinants of the diet / E. G. Pomogaybo, M. S. Homich // Актуальні питання соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я в Україні : матеріали науково-практичної конференції (до 125-річчя з дня народження М. Г. Гуревича, Наркома охорони здоров’я України (1920–1925 рр.), першого завідувача кафедри соціальної гігієни Харківського медичного інституту (1923–1925 рр.)), Харків, 16 березня 2016 р. – Харків, 2016. – С. 96–97.
Короткий огляд (реферат): Children from families with low education and low socio-economic status hold less healthy diet than children from more educated families with higher status. In families where parents strictly control the feeding of children, the younger generation is less capacity to regulate their eating habits. To buy more healthy food skills important part of family meals and congenial atmosphere during the meal. The school can influence the food rations of children, organizing their power by controlling the availability of certain foods and drinks and implementing health education in the field of nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13151
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MICROENVIRONMENTAL DETERMINANTS OF THE DIET.docx18,2 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.