Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13119
Title: Сучасні підходи до забезпечення навчального процесу на кафедрі соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я Харківського національного медичного університету
Authors: Огнєв, Віктор Андрійович
Усенко, Світлана Георгіївна
Keywords: навчальний процес
методична робота
педагогічні технології
методи навчання
матеріальне-технічне забезпечення
Issue Date: 12-May-2016
Citation: Огнєв В. А. Сучасні підходи до забезпечення навчального процесу на кафедрі соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я Харківського національного медичного університету / В. А. Огнєв, С. Г. Усенко // Актуальні питання якості медичної освіти (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, Тернопіль, 12–13 травня, 2016 р. : у 2 т. / Тернопільський державний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського. – Тернопіль : ТДМУ«Укрмедкнига», 2016. – Т. 2. – С. 227–228.
Abstract: Навчальне-методичне та матеріальне-технічне забезпечення має важливе значення для адаптації навчального процесу вітчизняної медичної освіти до європейських та світових стандартів на теоретичних кафедрах вищих медичних навчальних закладів, а також спрямовано на активізацію пізнавальної діяльності студентів та підготовку кваліфікованих спеціалістів.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13119
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЗАБЕЗПЕЧ.docx19,36 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.