Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12964
Назва: | Оцінка ефективності використання різних гіполіпідемічних засобів у хворих з постінфарктним кардіосклерозом та ожирінням |
Інші назви: | The evaluation of the use of various hypolipidemic therapy in patients with postinfarction cardiosclerosis and obesity |
Автори: | Кравчун, Павло Павлович |
Теми: | постінфарктний кардіосклероз ожиріння пітавастатин postinfarction cardiosclerosis obesity pitavastatin |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Кравчун П. П. Оцінка ефективності використання різних гіполіпідемічних засобів у хворих з постінфарктним кардіосклерозом та ожирінням / П. П. Кравчун // East European Scientific Journal. Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. – 2016. – Vol. 3 (7). – P. 53–56. – Польща. |
Короткий огляд (реферат): | Дана стаття присвячена оцінці ефективності використання різних гіполіпідемічних засобів у хворих з постінфарктним кардіосклерозом та ожирінням. Встановлено, що у хворих з постінфарктним кардіосклерозом та ожирінням з урахуванням позитивного впливу на показники ліпідного обміну та відсутності гіперглікемічних ефектів доцільно додавати до стандартної терапії пітавастатин у дозі 2 – 4 мг на добу. This article focuses on assessing the efficiency of various hypolipidemic therapy in patients with postinfarction cardiosclerosis and obesity. It was found that in patients with postinfarction cardiosclerosis and obesity, considering the positive impact on lipid metabolism and absence of hyperglycemic effects, it is advisable to add pitavastatin at a dose of 2 - 4 mg per day to standard therapy |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12964 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття 25.doc | 91 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.