Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1291
Title: Клінічна та лабораторна імунологія
Authors: Кузнецова, Л.В.
Бабаджан, Володимир Данилович
Фролов, В.М.
Кравчун, Павло Григорович
Issue Date: 2012
Citation: Клінічна та лабораторна імунологія : національний підручник для лікарів-інтернів, лікарів-слухачів вищих медичних закладів (факультетів) ІУ рівня акредитації та вищих медичних закладів післядипломної освіти / за заг. ред.: Л. В. Кузнецової, В. Д. Бабаджана, В. М. Фролова. – Київ : Полиграф плюс, 2012. – 922 с.
Abstract: Учбовий матеріал, викладений у підручнику, передбачає вивчення основ клінічної та лабораторної імунології за основними її розділами, такими як загальна імунологія, імунопатологія (первинні та вторинні імунодефіцити, аутоімунні захворювання, трансплантаційна імунологія, імунологія репродукції, онкоімунологія), при цьому наголос робиться на вивченні імунопатогенезу, клініки, імунодіагностики, лікування та профілактики імунозалежних захворювань. Глави підручника створені згідно учбового плану викладання клінічної та лабораторної імунології у відповідності з організацією навчального процесу за вимогами вищих медичних закладів та післядипломної освіти.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1291
ISBN: 978-966-8977-08-4
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.