Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12849
Title: Вивчення окремих ланок ендокринної та імунної систем у хворих на розповсюджений псоріаз у прогресуючій стадії : методичні рекомендації
Authors: Дащук, Андрій Михайлович
Пустова, Наталія Олександрівна
Добржанська, Євгенія Ігорівна
Keywords: псоріаз
кортизол
імунна система
лікування
Issue Date: 2016
Citation: Дащук А. М. Вивчення окремих ланок ендокринної та імунної систем у хворих на розповсюджений псоріаз у прогресуючій стадії : методичні рекомендації / А. М. Дащук, Н. О. Пустова, Є. І. Добржанська ; МОЗ України, Український центр наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи, Харківський національний медичний університет. – Харків, 2016. – 16 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять методи діагностики і лікування розповсюдженого псоріазу у прогресуючий стадії. Даний метод діагностики включає додаткове обстеження окремих ланок ендокринної та імунної систем і лікування хворих на розповсюджений псоріазу прогресуючий стадії з використанням препаратів, які надають адаптогенну та імуномоделюючу дію, яке забезпечує підвищення ефективності відносно аналогічних показників у хворих при застосуванні стандартних засобів лікування(досягнення клінічної ремісії), сприяють більш швидкому розрішенню псоріатичного висипу, зменшенню кількості рецидивів, подовженню ремісії (відповідно в середньому на 3 дні, в 1,7 рази, на 4,6 міс.).
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12849
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра дерматології, венерології і СНІДу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації 2016.doc135 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.