Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12620
Назва: Спосіб визначення необхідної маси їжі
Автори: Козуб, Павло Анатолійович
Козуб, Світлана Миколаївна
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Пат. 103871 Україна, МПК A61B 5/107 (2006.01). Спосіб визначення необхідної маси їжі / П. А. Козуб, С. М. Козуб ; патентовласник П. А. Козуб. – № u 2015 03305 ; заявл. 08.04.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. – 6 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення необхідної маси їжі включає вимірювання ваги людини у визначений час та через 8 годин сну або повного спокою, розроблення раціону харчування сумарна, кількість їжі у якому приймається рівною різниці між цими замірами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12620
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пат. 103871.pdf179,3 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.