Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12620
Назва: | Спосіб визначення необхідної маси їжі |
Автори: | Козуб, Павло Анатолійович Козуб, Світлана Миколаївна |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Пат. 103871 Україна, МПК A61B 5/107 (2006.01). Спосіб визначення необхідної маси їжі / П. А. Козуб, С. М. Козуб ; патентовласник П. А. Козуб. – № u 2015 03305 ; заявл. 08.04.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. – 6 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб визначення необхідної маси їжі включає вимірювання ваги людини у визначений час та через 8 годин сну або повного спокою, розроблення раціону харчування сумарна, кількість їжі у якому приймається рівною різниці між цими замірами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12620 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пат. 103871.pdf | 179,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.