Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11410
Назва: Хронічні неінфекційні захворювання: заходи профілактики і боротьби з ускладненнями
Автори: Фадєєнко, Галина Дмитрівна (відп. ред.)
Гріднєв, Олексій Євгенович
Денисенко, Віктор Петрович
Коваль, Сергій Миколайович
Ісаєва, Ганна Сергіївна
Колеснікова, Олена Вадимівна
Копиця, Микола Павлович
Крахмалова, Олена Олегівна
Теми: неінфекційних захворюваня
профілактика
Дата публікації: 5-лис-2015
Бібліографічний опис: Хронічні неінфекційні захворювання: заходи профілактики і боротьби з ускладненнями : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 5 листопада 2015 р. / Національна академія медичних наук України, Національний інститут терапії ім. Л. Т. Малої НАМН України, Харківський національний медичний університет [та ін.] ; відп. ред. Г. Д. Фадєєнко. – Харків, 2015. – 368 с.
Короткий огляд (реферат): У збірник включено тези доповідей, що подані до участі у науково-практичній конференції з міжнародною участю ― Хронічні неінфекційні захворювання: заходи профілактики і боротьби з ускладненнями. Розглянуто фактори та предиктори ризику неінфекційних захворювань (НІЗ); епідеміологія НІЗ; сучасні клінічні, лабораторні та інструментальні методи діагностики НІЗ в медичній практиці; заходи щодо попередження, раннього виявлення та зниження ризику НІЗ; первинна і вторинна профілактика НІЗ; інноваційні підходи до вирішення проблеми; медичні та соціальні аспекти виникне ння НІЗ внутрішніх органів; наукові та практичні аспекти хронізації неінфекційних захворювань внутрішніх органів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11410
Розташовується у зібраннях:З'їзди та конференції
Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник_тезисов_полный_5ноября2015 (1).pdf3,16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.