Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10755
Title: Сучасні аспекти виховної роботи з іноземними студентами у вищих медичних навчальних закладах України
Authors: Васильєва, Оксана Василівна
Keywords: виховна робота
студенти-іноземці
лікар
Issue Date: 28-Jan-2015
Citation: Васильєва О. В. Сучасні аспекти виховної роботи з іноземними студентами у вищих медичних навчальних закладах України / О. В. Васильєва // Humanities and social sciences: problems and prospects in the context o f globalization = Гуманитарные и общественные науки: проблемы и перспективы в контексте глобализации : International Scientific-Practical Conference, London, 28.01.2015 : collection of conference papers / Centre for Scientific and Practical Studies. – London, 2015. – Р. 16–20.
Abstract: Виховна робота з іноземними студентами є одним з найважливіших і складніших напрямків організації навчального процесу у медичних ВНЗ. Деканати з підготовки іноземних студентів повинні сприяти формуванню у студентів культури міжособистісних стосунків, толерантності, навичок самоосвіти і різнобічного розвитку їх творчих здібностей; створенню умов для фізичного, інтелектуального, морального і духовного розвитку особистості іноземних студентів; поліпшенню соціальної активності студентів-іноземців, самостійності та відповідальності в житті колективу і соціуму; прищепленню та розвитку загальної культури шляхом їх залучення до української національної культури, звичаїв і традицій.
Description: Формування світогляду, а також всебічний розвиток творчої особистості майбутнього лікаря є одними з першочергових завдань при навчанні студентів у медичних ВНЗ. Але якщо це студент - іноземець, на перший план висуваються не лише проблеми навчання, а й адаптаційні і соціальні моменти пристосування його до життя в Україні [1, с. 243].
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10755
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf.pdf151,48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.