Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10372
Назва: Дослідження ефективності зорової перцепції студентів-медиків при використанні різноманітних кольорів фону і шрифту
Автори: Сокольцов, А.О.
Михайлова, К.А.
Сокол, Олена Миколаївна
Теми: зір
зорова перцепція
кольор
фон
шрифт
Дата публікації: 12-тра-2015
Видавництво: Харківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Сокольцов А. О. Дослідження ефективності зорової перцепції студентів-медиків при використанні різноманітних кольорів фону і шрифту / А. О. Сокольцов, К. А. Михайлова, О. М. Сокол // Фізіологія медицині, фармації та педагогіці: «Актуальні проблеми та сучасні досягнення» : тези доповідей ІI Всеукраїнської студентської наукової конференції з фізіології з міжнародною участю, Харків, 12 травня 2015 р. – Харків, 2015. – С. 46–47.
Короткий огляд (реферат): Особливістю навчання для студентів медичних університетів є опрацювання великої кількості теоретичного учбового матеріалу, який значною мірою обробляється зоровою сенсорною системою. Кольори відіграють важливу роль для людини, детермінуючи ефективність сприйняття навколишнього середовища. Тому в умовах інформаційних перевантажень сприйняття і запам’ятання тексту студентами-медиками повинно посилюватися правильним його форматуванням, вибором відповідного колірного фону та шрифту. Таким чином, ефективність роботи зорового аналізатора, який значною мірою впливає на якість процесу прийняття рішень людиною в умовах інформаційного стресу є актуальною проблемою для молоді, яка навчається.
Опис: Мета дослідження – визначення оптимального фону та шрифту для ефективності зорової перцепції і підвищення результативності запам’ятовування інформації студентами-медиками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10372
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf213,51 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.