Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10328
Title: Особливості вікових змін хворих на гострий інфаркт міокарда та цукровий діабет 2 типу
Authors: Котелюх, Марія Юріївна
Keywords: гострий інфаркт міокарда
цукровий діабет 2 типу
вікові особливості
Issue Date: 16-Apr-2015
Citation: Котелюх М. Ю. Особливості вікових змін хворих на гострий інфаркт міокарда та цукровий діабет 2 типу / М. Ю. Котелюх // Актуальні питання сучасної медицини : XII міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених, 16–17 квітня 2015 р. : збірник тез / МОН України, Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна. – Харків, 2015. – С. 30.
Abstract: Мета дослідження: вивчити особливості вікових змін у хворих на гострий інфаркт міокарда та супутній цукровий діабет 2 типу. Висновки. Відбувається збільшення летальності серед жінок на гострий інфаркт міокарда незалежно від наявності чи відсутності цукрового діабету 2 типу, що може бути обумовлено важкістю перебігу гострого інфаркту міокарда з супутньою патологією. Однак, не зважаючи на різну вибірку пацієнтів, відбувається тенденція до зростання смертності серед жінок, що за віком є більш старшими, аніж чоловіки.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10328
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котелюх тези ХНУ им Каразина.doc39 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.