Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10322
Title: Прогностичне значення тенасцину С у розвитку гострого інфаркту міокарда
Authors: Котелюх, Марія Юріївна
Keywords: гострий інфаркт міокарда
тенасцин C
прогноз
Issue Date: 14-May-2015
Citation: Котелюх М. Ю. Прогностичне значення тенасцину С у розвитку гострого інфаркту міокарда / М. Ю. Котелюх // Сучасні аспекти медицини і фармації - 2015 : збірка тез всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених та студентів з міжнародною участю, Запоріжжя, 14–15 травня 2015 р. – Запоріжжя, 2015. – С. 85.
Abstract: Експериментально доведено, що надмірна кількість тенасцину C може призвести до деградації сполучної тканини, стоншення стінки лівого шлуночка та його розширення. Мета дослідження:вивчити прогностичне значення тенасцину C у хворих на гострий інфаркт міокарда. Висновки. Дослідження показало, що в сироватці крові рівень тенасцину C залишається підвищеним в динаміці у хворих на гострий інфаркт міокарда. Тенасцин С може бути біологічним маркером та використовуватися для прогнозування процесу ремоделювання лівого шлуночка після перенесеного гострого інфаркту міокарда. В подальшому нами планується дослідження вмісту тенасцину C у хворих на гострий інфаркт міокарда з наявністю та відсутністю цукрового діабету.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10322
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котелюх_Запорижжя.doc237 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.