Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10313
Title: Прогностичне значення матриксних металопротеїназ у хворих на гострий інфаркт міокарда
Authors: Котелюх, Марія Юріївна
Keywords: гострий інфаркт міокарда
матриксні металопротеази
прогноз
Issue Date: 15-May-2015
Citation: Котелюх М. Ю. Прогностичне значення матриксних металопротеїназ у хворих на гострий інфаркт міокарда / М. Ю. Котелюх // Внесок молодих вчених і спеціалістів у розвиток медичної науки і практики: нові перспективи : матеріали науково-практичної конференції з участю міжнародних спеціалістів, присвяченої Дню науки, Харків, 15 травня 2015 р. / ХНМУ, ДУ «Національний інститут терапії ім. Л. Т. Малої НАМН України». – Харків, 2015. – С. 49.
Abstract: Відомо, що матриксні металопротеїнази (ММП) та тканинні інгібітори матриксних металопротеїназ (ТІМП) розглядаються як прогностичні маркери гострого інфаркту міокарда (ГІМ). Тому, вивчення ММП та ТІМП у хворих на ГІМ представляють наукову зацікавленість. Висновки. Таким чином, дослідження показали, що відбувається зменшення вмісту ММП-2, ММП-9, ТІМП-1, ТІМП-2 у хворих на гострий інфаркт міокарда після імплантації стента. Однак, рівні ТІМП-1 та ТІМП-2 у хворих на ГІМ недостатньо відрізнялися до та після проведеної постановки стента. В подальшому нами планується вивчення ММП-13 та ТІМП-4 у хворих на ГІМ з наявністю та відсутніс-тю цукрового діабету 2 типу.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10313
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котелюх_тези.doc34,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.