Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10268
Title: Спосіб ведення пологів та післяпологового періоду у жінок, схильних до ушкодження таза : інформаційний лист про нововведення в системі охорони здоров’я
Authors: Олейник, Антон Александрович
Голка, Григорий Григорьевич
Истомин, Дмитрий Андреевич
Keywords: ультрасонографічна симфізіометрія
Issue Date: 2015
Publisher: ХНМУ
Citation: Спосіб ведення пологів та післяпологового періоду у жінок, схильних до ушкодження таза : інформаційний лист про нововведення в системі охорони здоров’я № 307–2014 / А. О. Олійник, Г. Г. Голка, А. Г. Істомін, Д. А. Істомін, О. Б. Овчаренко, Н. О. Олійник, О. М. Аралов ; Харківський національний медичний університет, Укрмедпатентінформ. – Київ : Укрмедпатентінформ, 2015. – 4 с.
Abstract: Було розроблено спосіб ведення пологів та післяпологового періоду у жінок, схильних до ушкодження таза, який включає його інформативну візуалізацію. Для інформативної візуалізації таза застосовують ультрасонографічну симфізіометрію впродовж пологового акту в режимі реального часу, а також на наступну добу після пологів, при невизначених або суперечливих результатах ультрасонографії (УСГ) призначають функціональну рентгенографію таза, а при суперечливих результатах функціональної рентгенографії призначають ядерну магнітно-резонансну (ЯМР) томографію таза.
Description: Пропонується для впровадження в лікувально-профілактичних установах практичної охорони здоров’я (обласних, міських, районних) ортопедичного профілю спосіб ведення пологів та післяпологового періоду у жінок, схильних до ушкодження таза, який включає його інформативну візуалізацію.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10268
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра травматології та ортопедії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інформаційний лист Олійник 1.doc54,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.